Over ons 

 

Als lid van de beroepsvereniging van gespecialiseerde voetverzorgers (BVV : Belgische Vereniging voor gespecialiseerde Voetverzorgers, zie label en website) weet ons instituut zich te onderscheiden door allerhande behaalde kwalificaties van de allerlaatste technieken in de voetverzorging. Een persoonlijk toegepaste voetverzorging in ons prachtig ingericht instituut biedt de mogelijkheid om alle patiënten, zowel mobiel als minder mobiel, in een professioneel kader te behandelen.

Daarnaast worden door ons ook specifiek aangepaste gelaats- en lichaamsverzorgingen uitgevoerd, zowel voor mannen als voor vrouwen, en dit door hoofdzakelijk gebruik te maken van de gerenommeerde producten van Jean d’Arcel. Onder andere is hun ArcelMed lijn reeds vele jaren een betrouwbare partner in de medische wereld ter behandeling van specifieke aandoeningen, gezien deze producten daartoe speciaal ontwikkeld worden. Andere productlijnen van Jean d’Arcel geven dan het resultaat én de voldoening die het kwalitatieve van een ander product ver overstijgen !

Om de eventuele gelaats- of lichaamsverzorging af te werken, bieden wij u graag een zonovergoten  bruin tanningkleurtje voor het gehele lichaam of de zone vanaf schouderhoogte aan, een avond- of feestmake-up, een aangepast nagellakje volgens uw outfit of wens, …. . Daarnaast behandelen wij ook zélf de mensen die kiezen voor permanente make-up.

Door de opstart van een aangename samenwerking met laserontharing.be kunnen wij u nu ook definitieve ontharing op vooraf bepaalde tijdstippen aanbieden.

 

 

Barbara Devos

Instituut B-Pure

Onze producten

Facebook 


Lid van